Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár
Debrecen

Debrecen közlekedés

Debrecen, Magyarország, Közlekedés

Közlekedés

Debrecen, Magyarország, Közlekedés

Légi közlekedés
Debrecen repülőterére a Wizzair, a Freebird, a Germania Airline, a Travel Service és a Bulgarian Air Charter gépei érkeznek és indulnak. 
A repülőtérről reptéri autóbusszal vagy taxival juthatunk a városba. A buszok a repülőtér és az egyetem között közlekednek, érintve a város főbb pontjait. A menetdíj 500 Ft. A város többi tömegközlekedési eszközére váltott jegy a repülőtéri buszra nem érvényes.

Vonat
Debrecenbe Budapestről vasúton InterCity-vel juthatunk a leggyorsabban. Pontos menetrendet az elvira.hu-n olvashatunk. Az állomásról busszal vagy taxival haladhatunk tovább úti célunkig.

Villamos
Debrecenben 2 villamosjárat működik. Az 1-es villamos a Nagyállomás és az Egyetem, a 2-es villamos a Nagyállomás és a Görgey u. között közlekedik. A menetrend a trolik és a buszok menetrendjével együtt a dkv.hu oldalon olvasható.
Jegyet a megállókban, az állomásokon, a vonalvezetőnél, a postán és újságosoknál lehet venni, amelyek a trolira és a buszra is felhasználhatók, egy utazásra. A vonaljegy elővételben 300 Ft, vonalvezetőnél 400 Ft. Létezik napos jegy is, ez egy napra 1200 Ft. 

Trolibusz
A trolibuszok 5 útvonalon közlekednek. 

Busz
Debrecen buszközlekedését 60 buszjárat teljesíti.

Taxi
Debrecen piacvezető taxitársasága a Főnix taxi. Autót a legegyszerűbben telefonon rendelhetünk, amely 3 perc alatt a megadott helyszínre ér. Fizetni bankkártyával és mágnes taxikártyával is lehet. Telefonszám: 06 52/444-444.

Autó
Debrecen Budapestről a leggyorsabban az M3-as autópályán, majd Görbeházánál letérve, Hajdúböszörmény irányába, az M35-ös úton közelíthető meg.

Autóbérlés
Debrecenben autót 3 napra már napi 5000 Ft-tól bérelhetünk, amelyhez kaució szükséges.

Kerékpár
Számos kiépített kerékpárút található Debrecenben, így biciklivel is bejárható a város. Kerékpárt a Pesti úti Bicaj Bt-től bérelhetünk.

Útvonaltervezés

0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!